Skip to main content

Blikkenslager

Alt innen tradisjonelt blikkenslagerarbeid

Jon Sæter AS har drevet som blikkenslager i snart 50 år og har på den tiden opparbeidet seg en bred ekspertise.

Marked og fagområder

Firmaet tar alle typer oppdrag, fra små serviceoppdrag for privatpersoner og små bedrifter, til store prosjekter. Dersom du ønsker kan vi produsere beslag etter tegninger, eller vi kan ta egne mål av jobben for skreddersydd utførelse.

De fleste av våre tjenester som blikkenslager er fra Nordmørsregionen med hovedvekt på Kristiansund, Averøy, Eide, Smøla, Tustna, Aure, Halsa, Surnadal, Tingvoll, Gjemnes, Batnfjorden og omegn. Vi utfører også oppdrag i Fræna, Hjelset og Molde, samt andre nærliggende kommuner i Romsdal.

I tillegg har vi lang erfaring med takarbeid og ventilasjon.

Tjenester blikkenslager:

Båndtekking

Alt innen båndtekking Jon Sæter AS har lang erfaring med båndtekking og utfører i dag alle tjenester innen fagområdet. De mest brukte materialene til å tekke tak eller fasade med er: Kobber Sink Galvanisert eller…

Les mer

Gesimsbeslag

Spesialist på skreddersydde gesimsbeslag Gesimsbeslag er selve kronen på flate tak og vi har den erfaringen som kreves for et perfekt resultat. Vi skreddersyr en løsning i alle materialer. Aluminium, kobber, sink eller stål.

Les mer

Pipebeslag og luftehatter

Pipebeslag og luftehatter til alle typer pipe Vi produserer og monterer alle typer pipebeslag. Da vi har lang erfaring på området så kan dette tilpasses nøyaktig ditt behov og budsjett.

Les mer

Kapsling og isolering

Isolering og kapsling er et av våre fokusområder. Vi har kompetanse, maskiner og utstyr til å utføre alle typer kapsling, i alle aktuelle materialer, og har oppdrag på skip, i industrien og privat.

Les mer

Fasadeplater

Metallfasader, sinkfasader og kobberfasader Vi leverer alt innen fasadeplater. De meste brukte materialer er rustfritt eller galvanisert stål, aluminium eller sink, men også andre typer materialer som kobber kan benyttes.

Les mer

Blikkenslagerverksted

Topp moderne blikkenslagerverksted i Kristiansund Vårt blikkenslagerverksted er topp utstyrt og kan løse de fleste typer oppdrag innen beslag og metallarbeid. Jon Sæter AS leverer takhatter, pipebeslag, forkantbeslag osv. til byggmestere, snekkere og privatpersoner.

Les mer

Blikkenslager med erfaring

Jon Sæter AS tar på seg alle typer oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Vi utfører alt fra små serviceoppdrag, til produksjon og montering av skreddersydde løsninger.