Skip to main content

Om firmaet

Over 40 år som blikkenslager

Nordic Brygge
Jon Sæter AS ble stiftet 02. januar 1978. De første årene holdt firmaet til i de gamle lokalene i Nordic-brygga, før vi under Magne Harald Myrset flyttet til Løkkemyra og moderne lokaler i 1981. I dag drives firmaet av blikkenslagermester Stein Ove Asp.

Moderne blikkenslagerverksted

Moderne blikkenslagerverkstedI våre lokaler har vi et topp moderne og fullt utstyrt blikkenslagerverksted med høy kapasitet. Dette gjør oss leveringssterke av alle typer forespørsler.

Vi produserer de fleste typer beslag og lagerfører plater og coil i rustfritt, galvanisert og foredlet stål og aluminium i mange forskjellige farger og kvaliteter, samt kobber og sink.

Markedsområder

Hovedtyngden av våre oppdrag er fra Nordmørsregionen med hovedvekt på Kristiansund, Averøya, Eide, Smøla, Halsa, Surnadal, Tingvoll, Gjemnes, Batnfjorden og omegn. Vi utfører også oppdrag i Fræna, Hjelseth, Molde og andre kommuner i Romsdal.

Sertifiseringer

Kompetansen du drar nytte av

Jon Sæter AS har siden etableringen i 1978 vært et trygt valg for kunder over hele Møre og Romsdal. Som kunde hos oss kan du føle deg sikker på at både erfaring, kompetanse og grundig håndarbeid ligger i framsetet, uansett oppdrag.