Skip to main content

Taksikring

TaksikringLobas taksikring – Høy kvalitet og lang levetid

Taksikringen vi tilbyr sørger for individuelle løsninger og komponenter tilpasset ditt tak, noe som gir taket den beste mulige sikkerhet. Enten det er stiger, gangveier eller pipeplattformer i galvanisert eller lakkert stål, finner du akkurat den rette fargen for å matche øvrig design av ditt hus.

Utstyret er enkelt å montere med solid innfesting på taket. I utviklingen av LOBAS «Sikkerhet på tak»-program har de lagt stor vekt på de ønsker og krav markedet stiller til de. Feiervesen og håndverkere har også vært gode bidragsytere til dagens produkter.

LOBAS «Sikkerhet på tak»-program er tilpasset krav til typegodkjenning iht. forskrifter til Arbeidsmiljøloven av 14. april 1989. De blir også tilpasset de krav som til enhver tid ligger i gjeldende standarder. Snøfangere, takstiger, pipeplattformer, pipeplatå, stigesikring og sikringskrok er det vi kan levere i taksikringsprogrammet.

Store og små oppdrag innen taksikring

Vi utfører både store og små oppdrag på private boliger og større næringsbygg. Markedsområder er Nordmøre, med hovedvekt på Kristiansund, Averøy, Eide, Smøla, Tingvoll og Gjemnes. Samt deler av Romsdal som Molde, Hjelseth og Fræna.

Kontakt oss for befaring med tilbud og pris på taksikring.

Komplette takløsninger

Vi utfører nesten alle typer av takarbeid for kunder over hele Nordmørsregionen og deler av Romsdal. Vår erfaring gjør oss til din komplette leverandør av små og store takprosjekt.