Skip to main content

Ventilasjon

Ventilasjon for bolig og næringsbygg

Vi prosjekterer og utfører alt innen ventilasjon til bolig og næringsbygg for kunder over hele Nordmøre og Romsdal.

Solide kunnskaper og lang erfaring med balanserte ventilasjonsanlegg fra Ventilstål, Flexit og SystemAir.

Rask leveringstid på utførelse av næringsventilasjon og boligventilasjon. I tillegg gjør av alt av service og vedlikehold på ventilasjonsanlegg.

Markedsområder

Mange av våre oppdrag innen ventilasjon er fra Nordmørsregionen med hovedvekt på Kristiansund, Averøy, Eide, Smøla, Halsa, Surnadal, Tingvoll, Gjemnes, Batnfjorden og omegn. Vi utfører også ventilasjonstjenester i Fræna, Hjelset, Molde og andre kommuner i Romsdal.

Ta kontakt eller send oss tegninger og vi utfører gratis prosjektering!

Tjenester:

Boligventilasjon

Boligventilasjon for nordiske forhold Vi har valgt Flexit som leverandør på boligventilasjon, fordi de har løsningene som sikrer ren og frisk luft for et sunnere innemiljø. Samtidig kan vi i fellesskap prosjektere og beregne ditt…

Les mer

Industriventilasjon

Lang erfaring med industriventilasjon Ventilasjon er først og fremst en investering i helse, men er også økonomisk lønnsomt. Vi oppholder oss 90 prosent av tiden innendørs. Inneklima på arbeidsplassen er derfor helt essensielt for helsen….

Les mer

Serviceavtaler på ventilasjonsanlegg

Komplette serviceavtaler på ventilasjonsanlegg Jon Sæter as tilbyr alle typer serviceavtaler på ventilasjonsanlegg. Vi utfører det aller meste av tilstandsrapporter og faste serviceavtaler på ventilasjonsanlegg og fører ventilasjonsprodukter for bolig, industri og næringsbygg. Service og vedlikeholdsavtaler:…

Les mer

Totalentreprenør innen ventilasjon

Jon Sæter utfører alt innen ventilasjon til både privat bolig og næringsbygg for kunder over hele Nordmøre og Romsdal.