Skip to main content

Boligventilasjon

Boligventilasjon for nordiske forhold

Balansert ventilasjon fra FlexitVi har valgt Flexit som leverandør på boligventilasjon, fordi de har løsningene som sikrer ren og frisk luft for et sunnere innemiljø. Samtidig kan vi i fellesskap prosjektere og beregne ditt ventilasjonsanlegg, om du bygger nytt eller skal renovere.

Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning er den eneste ventilasjonstypen som både har en ventilasjonsvifte som fjerner fuktig og forurenset luft og en vifte som tilfører ny ren og frisk luft.

Ytre forhold som vind, temperatur, boligens tetthet og andre forhold overstyres. Ren luft sikres ved å fjerne partikkel- og pollenforurensing ved hjelp av effektive filtre.

Ventilasjonsløsningen motvirker at radon suges inn i boligen og reduserer problemer knyttet til avgasser fra usunne materialer. Varmen i den brukte inneluften gjenvinnes før den trekkes ut av boligen.

Ingen trekk, økt bokomfort, reduserte energikostnader og trygghet for at luften som fordeles til rommene alltid er ren og frisk gjør balansert ventilasjon til en selvsagt installering i en ny bolig.

Fordeler med balansert ventilasjon:

  • Energibesparende, gjenvinner opp mot 88% av varmen i ventilasjonsluften.
  • Ren, filtrert og temperert tilluft.
  • Fjerner forurenset og fuktig inneluft.
  • Høy komfort og trekkfri ventilasjon.
  • Optimal drift
  • Tilfredsstiller forskriftskravene. Klarer også Passivhusstandarden.

Vi leverer også sentralavtrekk og Sentralstøvsuger.

Kontakt oss for tilbud på boligventilasjon

Er du på utkikk etter riktig type boligventilasjon så kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring. Markedsområder er Nordmøre, med hovedvekt på Kristiansund, Averøy, Eide, Smøla, Tingvoll og Gjemnes.

Kontakt oss for befaring med tilbud og pris på anlegg for boligventilasjon.

Totalentreprenør innen ventilasjon

Jon Sæter utfører alt innen ventilasjon til både privat bolig og næringsbygg for kunder over hele Nordmøre.